четвер, 30 серпня 2012 00:45

Виборці Кличка переміщуються на Захід

 

На електоральному полі у Партії регіонів немає суперників, вважає директор Фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна, 60 років:

— Мовний закон не додав їм голосів. Ці всі конфлікти, виступи нічого не змінили. Рейтинг залишився той же.

У "Батьківщини" він також не міняється. За результатами попереднього опитування, Тимошенко очолювала список, а зараз її нема. Якби була, рейтинг міг би трохи зрости. До того ж на електоральному полі опозиції багато конкурентів. Там є і "Свобода", і Кличко, який зараз набирає голоси у західному та центральному регіонах, його розглядають як опозицію.

Рейтинг "Удару" Кличка росте за рахунок молодих людей і тих, хто не хоче голосувати за владу й опозиційні політсили. Серед молоді він набирає 21 відсоток. Водночас виборців серед пенсіонерів практично не має — десь 5 відсотків.

Позиції комуністів не просто стабільні, вони потроху збільшуються. Щодо "Свободи" ситуація проста. На їхньому електоральному полі чимало суперників. Це "Батьківщина", із якою в них багато в чому спільний електорат, і "Удар", виборці якого вже не є рівномірно розподілені по Україні, а переміщуються на Захід.

Рейтинг Королевської — феномен реклами.

Зараз ви читаєте новину «Виборці Кличка переміщуються на Захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути