середа, 09 лютого 2011 10:14

Вхід до одеського нічного клубу залили цементом

У центрі Одеси о четвертій ранку до нічного клубу "Казка" під'їхали дві бетономішалки і вилили біля дверей 15 кубометрів цементу. Завалили вхід. Це сталося у ніч на 3 лютого.

Заклад розташований у підвалі на вул. Грецькій, неподалік Приморського відділку міліції. Цемент залив половину східців і заблокував двері.

О 12.00 на роботу приїхав адміністратор. За півгодини до "Казки" приїхала бригада робітників. Вони лопатами вибирали ще м'яку суміш і скидали на вантажівку. До сьомої вечора половину цементу прибрали. Решта маси застигла. Її півтори доби ламали перфоратором. З-під дверей клубу вивезли шість ЗІЛів бетону.

Господарі закладу підозрюють мешканця цього будинку.

— Ці розборки перейшли всі дозволені межі, — каже російською один зі співвласників Олександр. — У домі кілька квартир займає один чоловік. Він бізнесмен і давно з нами воює. Минулої осені закидав вхід до клубу мішками з будівельним сміттям. Найняв 15 людей, які поставали на вході "живою стіною". Довелося викликати міліцію. Через цемент скасували три вечірки. Клуб має величезні фінансові збитки. Йому пощастило, що у клубі нікого не було.

Місцеві розглядають зацементований вхід.

— Так им и надо. Жаль, что не сгорели, — говорить Людмила, 47 років. — Каждую ночь музыка гремит так, что стекла в окнах дрожат и посуда в серванте звенит. Надеюсь, этот клуб закроют.

Зараз ви читаєте новину «Вхід до одеського нічного клубу залили цементом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути