пʼятниця, 08 червня 2012 07:30

Вертодром біля парламенту відкрили недобудованим

У середу в центрі Києва на Парковій алеї, біля Верховної Ради, відкрили Центр адміністративно-ділової авіації з вертолітним майданчиком — вертодром "Дніпро-1". Триповерхова будівля обшита скляними панелями. Там буде торговельно-розважальний центр із казино та боулінгом.

— Ним будуть користуватися всі аварійні служби, а бажаючі зможуть замовляти чартерні рейси з нього або купувати квитки на гелікоптер, що курсуватиме між аеропортом Бориспіль і цим майданчиком, — каже віце-прем'єр Борис Колесніков.

Вертодром розпочали будувати в жовтні 2010-го на площі 2,1839 га, щоб забезпечити надання екстреної допомоги, що є однією з головних вимог УЄФА, зі слів віце-прем'єра. Будівництво досі не завершене. Інвестори здали лише дві черги з п'яти цієї будівлі.

У народі "Дніпро-1" назвали "Янукович-дромом".

— Влада Януковича вважає, що на Євро можна списати все, як на війну. Не дарма під вертолітним майданчиком будуть розважальні заклади. Ці приміщення належать людям, близьким до родини президента. Це його приватна родинна власність, а будується вона за державний кошт, — каже нардеп-"бютівець" Андрій Павловський, 47 років.

Зараз ви читаєте новину «Вертодром біля парламенту відкрили недобудованим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути