середа, 21 вересня 2011 05:15

Верховна Рада скасувала перехід на літній та зимовий час. Новини коротко

Автор: МАЛЮНОК: Дмитро СКАЖЕНИК
 

Верховна Рада скасувала перехід на літній та зимовий час. Таке рішення прийняли у вівторок. Це робили в Україні й інших країнах колишнього Радянського Союзу з 1981 року. Відмовитися від переходу рекомендував 8 вересня парламентський Комітет з питань науки й освіти. Пропозиції про скасування переходу почалися відразу після прийняття такого рішення президентом Росії Дмитром Медведєвим. Це сталося 9 червня. 15 вересня від переходу на зимовий час відмовилися в Білорусі.

У турецькому місті Анталія 20 вересня перекинувся автобус з українськими туристами. Постраждала 21 людина. У Міністерстві закордонних справ кажуть, що також перевіряють інформацію про одного загиблого. Автобус належить компанії "Тез Тур".

Від 19 вересня водії можуть не викликати працівників Державтоінспекції для підтвердження дрібних аварій, щоб отримати виплати від страхової. Для цього вони мають узяти у страховиків нові бланки полісів "автоцивілки" і бланки повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. У Міністерстві внутрішніх справ вважають, що це зменшить кількість заторів у містах.

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада скасувала перехід на літній та зимовий час. Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути