вівторок, 05 грудня 2017 07:25

Дарія Вербова заробила 30 мільйонів доларів

Найбагатша українська модель 34-річна Дарія Вербова живе у Нью- Йорку. Належить до 10 найбільш оплачуваних моделей світу. Її статки оцінюють в $30 млн (810 млн грн. — ГПУ).

Із 4 років із родиною мешкала в Канаді й навчалася в українській школі.

— Втратила лік своїм фотосесіям. Не знаю, скільки разів цього року сідала в літак. Я постійно в русі й питання особистого життя — теж, — розповідає Дарія Вербова. — Мені подобається жити за ритмами природи. Прокидаюся, коли сонце встає, а лягаю завжди по-різному. Кожен день починається з йоги. Це допомагає тримати себе у формі.

На її честь відкрили зірку на Алеї слави в Торонто.

Власницею $20 млн — (540 млн грн. — ГПУ) стала українка Сніжана Онопко з міста Сіверськодонецьк на Луганщині. Зараз дівчина мешкає в Нью-Йорку.

— 14-річною полетіла в Японію. Мене відправили додому й нічого не заплатили. Це був негативний досвід. Після цього не хотіла працювати моделлю. Але так склалися обставини, що спеціально до мене прилетів менеджер, який працював з ­Наталією Водяновою, Ліндою Євангелістою та іншими топ-моделями. Запитав: "Ти цього хочеш?" Відповіла, що не вірю в це, але принаймні полечу в ­Нью-­ Йорк, подивлюся місто. Не очікувала, що потраплю на обкладинки журналів і відкриватиму кращі покази, — каже Сніжана.

2014-го Сніжана потрапила в міжнародний скандал після того, як знялася в рекламі російського бренду купальників.

— Колекцію розробляла Наталія Якимчик — це моя близька подруга. Я не збираюся ділити людей на росіян і не росіян. У мене є моя робота. Не я почала цю війну. Не я винна у ній, — говорить Сніжана Онопко.

Українку з міста Бердянськ Запорізької області 38-річну Ольгу Куриленко визнали найбажанішою жінкою Європи, за ­версією міжнародного рейтингу знаменитостей. Її статки становлять $18 млн (480 млн грн. — ГПУ).

— Коли була дитиною, в Україні не було журналів із голлівудськими актрисами на обкладинці. Навіть не знала, що є така робота. Вперше дізналася про цей світ, коли приїхала в Москву. Роботу запропонували випадково, коли їхала у метро. А з Москви я поїхала до Парижа. За шість місяців вивчила французьку мову й почала працювати в модельній агенції.

10 000 гривень коштує фотоальбом моделі, до якого входять 15 знімків із художньою обробкою. В суму враховані послуги візажиста та стиліста із зачісок. За додатковий макіяж доплачують від 100 грн. Фотосесія триває 5 год. у двох залах. Разом із фотографом працює асистент. Якщо замовник відмовиться надати фотостудії право на використання його знімків, вартість послуги зросте вдвічі.

Зараз ви читаєте новину «Дарія Вербова заробила 30 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути