вівторок, 12 липня 2011 06:00

Вантажівка провалилася в яму завглибшки шість метрів

Автор: фото:dfaw.livejournal.com
  Яма 10 метрів у діаметрі та завглибшки шість метрів на столичній вулиці Олени Теліги. Ремонт дороги триватиме 10 днів. Із 12 липня відкриють одну смугу з трьох для проїзду громадського транспорту
Яма 10 метрів у діаметрі та завглибшки шість метрів на столичній вулиці Олени Теліги. Ремонт дороги триватиме 10 днів. Із 12 липня відкриють одну смугу з трьох для проїзду громадського транспорту

Неподалік Кирилівської церкви на столичній вул. Олени Теліги 9 липня в обід обвалився комунікаційний колектор. У яму провалилася порожня вантажівка "ДАФ". Утворився багатокілометровий затор.

— 500 метрів їхала в тролейбусі півтори години. Біля ями менти шото міряли. Сьогодні, щоб кудись поїхати, треба йти до мосту на Фрунзе, — розповідає в неділю Валентина Татерева, 22 роки. Живе на сусідній вул. Копилівській.

Діаметр ями сягає 10 м. Глибина — 6 м. Просіли дві із трьох смуг дороги. На дні видно кам'яні уламки колектора, частину кришки каналізаційного люка.

58-річна Ніна Іванова торгує в тютюновому кіоску на зупинці. Каже, через зливу нічого не було чути.

— У мене якраз люди купляли сігарєти. Побачила, що вулиця зупинилася. Вишла подивитися. А там фура посередині ями висить, і водітель ставить знаки біля машини.

У суботу близько 21.00 вантажівку дістали двома кранами. Частково відновили рух. А вночі даїшники повністю перекрили вулицю.

Близько 19.00 в неділю працівники "Київавтодору" засипають яму піском. Возять 5-тонними машинами з відкидними кузовами з-під Московського мосту. Висипають перед ямою. Приїжджають кожні 10 хв. Жовтий екскаватор ковшем зсуває пісок у провал. Дорогу перекрили від вул. Ольжича до мосту на вул. Фрунзе.

Екскаваторник Віталій без футболки сидить в кабіні машини. Каже, щоб засипати яму, потрібно 200 т піску.

— До утра засипемо, — усміхається, показуючи три золоті зуби.

Власник вантажівки збирається судитися з "Київавтодором".

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка провалилася в яму завглибшки шість метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути