пʼятниця, 06 липня 2012 00:00

Вантажівка провалилася під землю

Автор: фото з сайта www.kyiv.mns.gov.ua
 

Вантажівка "газель" провалилася під землю на столичному просп. Леся Курбаса, 3в у вівторок. Авто, яке розвозить бутильовану воду, в'їжджало у двір 12-поверхівки, коли під її задніми колесами просів асфальт.

— Машина везла воду в наш будинок. У вікно побачила, як вона просто гепнулася задом об асфальт і осіла на півметра. Звук такий був страшний, ніби землетрус. Шофер вискочив як ошпарений. Напевно, боявся, що провалиться з нею, — каже жителька будинку №3в Варвара Ігорівна, 43 роки. — Зразу викликали рятувальників. То вони самі розгружали машину від води, водія не підпускали. На тому місці торік ремонтували труби. Там кожного року асфальт підтікає, і ями завжди були.

Рятувальники за 2 год. автокраном дістали вантажівку з провалля. Вона не пошкоджена. Її власники вирішують, чи будуть писати заяву в міліцію на комунальників.

Шість вагонів з вугіллям зійшли з рейок у вівторок поблизу Львова на відрізку між Дублянами і Рясне-2. Причиною стала спека, припускають залізничники. Температура повітря була вища 30°C. Металеві рейки прогрілися до 50 і деформувалися під тиском вантажу. Для пасажирських потягів загрози у спеку немає, бо вони у 8-10 разів легші за вантажні.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка провалилася під землю ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути