пʼятниця, 12 січня 2018 05:35

В Укрпошті з'явився сервіс для надсилання посилок з дому

В Укрпошті з'явилася нова послуга "Укрпошта SmartBox", що працюватиме у понад тисячі відділень по всій країні. Вони продаватимуть SmartBox і прийматимуть їх для відправлення в будь-які населені пункти країни — без винятків, навіть у найвіддаленіші.

Сервіс передбачає замовлення послуги на офіційному сайті Укрпошти, отримання фірмового пакування SmartBox (10, 20 або 50 коробок необхідного розміру) та оплату замовленої кількості посилок за пільговою ціною. А також формування клієнтом на власний розсуд посилки за принципом "все, що вміщується". Зважувати чи заміряти розміри не потрібно.

Реєстрація відправлення відбувається он-лайн в особистому кабінеті Укрпошти. Надається штриховий кодовий ідентифікатор, який із супровідною адресою необхідно наклеїти на посилку. Її від­правлення у відділенні зв'язку відбувається поза чергою, без додаткового оформлення чи оплати, без зважування. Замовивши послугу й отримавши пакування, клієнт уже наперед оплатив доставку відправлення по Україні.

Послуга дає змогу спростити процес оформлення відправлень, зекономити час і заощадити на кожному відправленні, порівняно з іншими послугами. Це стане в пригоді представникам малого й середнього бізнесу, які займаються електронною комерцією, продають он-лайн і часто надсилають товари поштою.

Кур'єрську доставку, окрім Києва, можна буде замовити в Одесі, Харкові, Дніпрі та Львові. Для замовлень від 40 коробок SmartBox вона буде безкоштовна. На вибір пропонують чотири варіанти розмірів коробок — від XS до L.

— Укрпошта SmartBox — аналог популярного в багатьох країнах поштового сервісу FlatRate ("Єдиний тариф"). Він дає змогу оплатити, упакувати й оформити відправлення, не виходячи з дому чи офісу. Адже саме на максимальне спрощення процесів, економію часу й коштів орієнтовані сьогодні нові тенденції в логістиці. Відтепер час перебування наших клієнтів у відділенні Укрпошти для оформлення SmartBox-відправлень може займати всього хвилину або кілька: саме стільки часу необхідно оператору, щоб просканувати посилки, — розповідає директор Хмельницької дирекції ПАТ "Укрпошта" Олег Хавронюк.

Пакет послуги включає в себе передплату майбутніх відправлень посилок у кількості 10, 20 або 50 штук і фірмову спеціальну тару у відповідній кількості. Також доставку по всій Україні без додаткових доплат, оціночну вартість до 1 тис. грн включно та код для генерації ШКІ (штриховий кодовий ідентифікатор) в особистому кабінеті. А ще згенеровані ШКІ, що використовуватимуться при формуванні супровідної адреси через "Особистий кабінет".Через СМС або "Вайбер" надходитиме повідомлення про реєстрацію та доставку відправлення у відділенні зв'язку.

Розрахунок здійснюватиметься готівкою під час отримання тари й коду. Термін дії отриманого коду для генерації ШКІ становить один місяць. Термін дії згенерованих ШКІ — п'ять місяців.

Зараз ви читаєте новину «В Укрпошті з'явився сервіс для надсилання посилок з дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути