Ексклюзиви
вівторок, 10 листопада 2015 07:10

У спальних районах знесуть незаконні парковки

— Ліквідуємо всі автомобільні парковки, де власники не захочуть укладати договір із містом і платити гроші в бюджет. Вони працюють незаконно, без дозвільних документів. Це потрібно припиняти, — каже Олександр Козловський із департаменту транспортної інфраструктури Києва.

У місті виявили 114 незаконних платних парковок. Найбільше у спальних районах: Деснянському, Дарницькому й Оболонському.

— Після укладання договору власники парковок платитимуть по 6,5 гривні за добу з однієї машини, — продовжує Козловський. — Контролюватиме їх комунальне підприємство "Київтранспарксервіс". Тільки воно має право надавати земельну ділянку та визначати місця, де можна залишати машини.

Ліквідують майданчики працівники ДАІ.

— Робитимуть це разом з оператором "Київтранспарксервісу". Мають таке право за законом, — каже Павло Калінніков, юрист із Києва. — Знесення можуть уникнути власники, які заздалегідь оформлять договір про роботу з профільним комунальним підприємством. Власникам автомобілів, які залишали машини на незаконних майданчиках, нічого не буде. Мають тільки прибрати своє авто.

Знесення незаконних парковок розпочнеться за тиждень. Усього в місті 226 легальних майданчиків.

Зараз ви читаєте новину «У спальних районах знесуть незаконні парковки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути