вівторок, 16 вересня 2008 07:03

У плацкартному вагоні знайшли снаряди

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У суботу провідник плацкартного вагона N2 пасажирського потягу N390, сполученням Одеса—Луганськ, знайшов у вагоні чотири корпуси снарядів: три артилерійських калібром 37 і 23 мм та один до танкової гармати калібру 125 мм.

— Фактично це металобрухт. Мабуть, його везли здати в прийомний пункт і забули у вагоні, — каже "ГПУ" Інна Лифар, 25 років, начальник сектору зв"язків із громадськістю лінійного управління на Одеській залізниці. — Снаряди не мають вибухової речовини. Тому кримінальну справу не порушували. Особу, яка їх перевозила, поки що не встановили. Це буде важко, оскільки іменні квитки пасажирів потягів скасовані.

Металеві корпуси були загорнуті в поліетиленовий пакет. Лежали під пасажирським сидінням. Знайшли їх під час планового огляду вагона перед посадкою пасажирів. До місця знахідки викликали вибухотехнічну групу Міністерства внутрішніх справ і працівників Служби безпеки. Відправлення потягу затримали на 1,4 год.

Зараз ви читаєте новину «У плацкартному вагоні знайшли снаряди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути