Ексклюзиви
вівторок, 18 квітня 2006 18:05

В автомобільній аварії загинули четверо

Мешканці околиць Бахчисараю, що у Криму, у Вербну неділю опівдні стали свідками жахливої трагедії. За 150 метрів від таблички "Бахчисарай" на великій швидкості зіткнулися два легковики. Від удару "Опель Рекорд" та "ВАЗ-2106" перетворилися на купу брухту. На місці загинули четверо людей.

— Нам довелося буквально шматувати легковики на частини, — розповів "ГПУ" Володимир Іванов, 38 років, із прес-служби кримських рятувальників. — Ми знали, що всередині ще залишалися живі.

У "шістці" з Бахчисараю їхала молода родина з двома дітьми. Тільки покинули межі міста, як 34-річний водій почав їхати швидше. Раптом із другорядної дороги з правого боку на дорогу вилетів "Опель". Водій вітчизняного авто загальмувати не встиг, і його "ВАЗ" вдарився в лівий бік іномарки.

— 56-річний водій і два пасажири "Опеля" загинули відразу, — сказав Володимир Іванов. — Ми повністю відрізали дах, щоб їх дістати. Живим в іномарці залишився лиш 55-річний чоловік. У "шістці" ж загинула дитина 2003 року народження. Її батьки в реанімації. "ВАЗ" ми теж добряче пошматували.

Рештки автомобілів поки що стоять на штрафмайданчику. Відремонтувати їх уже не можна. На перехресті за Бахчисараєм найближчим часом збираються встановити пам"ятники загиблим в аварії.

Зараз ви читаєте новину «В автомобільній аварії загинули четверо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути