Ексклюзиви
четвер, 14 вересня 2006 19:08

Упіймали ще чотирьох бандитів із "Башмаків"

В Севастополі  минулої середи затримали чотирьох членів злочинного угруповання "Башмаки", повідомив начальник відділу кримінального розшуку УМВС Севастополя Микола Штронда. Двоє з них, Михайло Пліз і Анатолій Шитерук, раніше працювали у правоохоронних органах.

За даними правоохоронців, організоване злочинне угруповання "Башмаки", яке діяло в Криму з 1991 року, налічувало близько двох десятків організаторів та чимало поплічників. До нього входив 51-річний Равін Аронов — колишній депутат кримського парламенту та комерційний директор клубу "Таврія". Членами банди були також президент кримської Федерації боксу Олександр Данильченко та президент Федерації вільної боротьби півострова Микола Кожухар.

На рахунку бандитів 50 вбивств, 8 викрадень. Торік після чергового замовного вбивства банду розгромили працівники Управління по боротьбі з організованої злочинністю МВС України. Дев"ятьох "башмаківців" тоді затримали, інших заарештували пізніше.

У справі "Башмаків" фігурують прізвища десяти співробітників Міністерства внутрішніх справ України, які начебто працювали на бандитів.

Зараз ви читаєте новину «Упіймали ще чотирьох бандитів із "Башмаків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути