вівторок, 06 грудня 2016 00:30

Укрзалізниця має підвищити якість послуг

Наступного року Укрзалізниця підніме ціни не перевезення. Квитки на пасажирські потяги зростуть на 35%. Послуги вантажоперевезення підвищаться на 25%.

Тарифи зміняться після покращення якості послуг залізниці. Про це каже міністр інфраструктури 37-річний Володимир Омелян. В уряді представляє "Народний фронт":

— Підвищення тарифів може бути обґрунтованим лише тоді, коли Укрзалізниця покаже ефективність антикорупційних заходів і втілення реформ. Також мають пояснити причини зростання вартості послуг. Відмовка, що робимо це через поганий фінансовий стан, не пройде. Компанія має якісно обслуговувати людей. Тоді зможе розраховувати на отримання більших грошей.

Із 1 грудня Укрзалізниця ввела заборону на інтернет-бронювання залізничних квитків. Бо більшість місць до новорічних свят резервують шахраї. А потім перепродують пасажирам за вищу ціну. Заборону знімуть після 7 січня.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця має підвищити якість послуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути