середа, 13 травня 2009 07:08

Українські аніматори зняли мультик про Барака Обаму

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Київська анімаційна компанія "Ф"юче Медіа Артс" зняла мультфільм "Суперзірка Барак Обама: нерозказана історія".

У стрічці американський президент Обама втілює в життя мрії лідерів інших країн. Венесуелець Уго Чавес завдяки йому їде до Діснейленда, а російський прем"єр Володимир Путін знімається у продовженні фільму "Рембо". Президент Франції Ніколя Саркозі розважається в котеджі журналу "Плейбой", а тибетський духовний лідер далай-лама стає байкером і потрапляє на рок-фестиваль.

30 квітня мультик представили у Нью-Йорку на прес-конференції, присвяченій першим 100 дням правління президента США.

— Вирішили зняти мультфільм про новий тип політика торік, одразу після інавгурації Барака Обами. Він має величезну харизму, — каже Юрій Сак, креативний директор анімаційної компанії. — Працювали два з половиною місяці, зняли чотири серії. Тривалість кожної — 3 хвилини.

В Україні стрічку покажуть улітку. В ній звучать пісні американської співачки Бійонс. Головних героїв створили шестеро художників. Керував ними аніматор Володимир Верещагін.

— Політиків малювали з фотографій, знайдених в Інтернеті, — розповідає продюсерка мультфільму Ольга Данюкова. — Героїв робили максимально схожими, але кумедними й пародійними. Барака Обаму вдалося намалювати з третьої спроби. Намагалися підкреслити його позитивність, тому в мультфільмі він широко всміхається. Легко далися образи Ніколя Саркозі та далай-лами. Путіна спочатку намалювали у костюмі, та вирішили перевдягти його в кімоно. Бо він цікавиться східними єдиноборствами.

У мультфільмі Барак Обама прилітає до України з офіційним візитом. Його зустрічає Віктор Ющенко. Він з"являється у кадрі на 2 с.

— В Україні багато політиків. Ми не хотіли когось виділяти, — продовжує Данюкова. — Тому Ющенко в нас навіть не говорить.

Зараз ви читаєте новину «Українські аніматори зняли мультик про Барака Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути