пʼятниця, 07 серпня 2009 07:31

Українці лікуються від свинячого грипу у Франції

Четверо релігійних паломників з України захворіли на свинячий грип у Франції.

Українців доправили до лікарні з французького монастиря Нотр-Дам де ла Салетт, що в Альпах. Про це в середу "ГПУ" повідомили в прес-службі Міністерства охорони здоров"я. Вони посилаються на дані Посольства України у Французькій Республіці.

— Четверо українських громадян із діагнозом грипу АН1N1 зараз перебувають у Франції, в лікарні в місті Ізер. За інформацією працівників цього закладу, стан хворих задовільний, ускладнень немає. Протягом тижня їх мають виписати, — йдеться у повідомленні Мінохоронздоров"я.

Місцева санітарно-медична інспекція запевняє, що в жодного з паломників, що контактували з українцями, ознак недуги немає.

Першим в Україні на свинячий грип захворів чернівчанин Роман Небеснюк, 23 роки. Його госпіталізували після того, як він прилетів із Нью-Йорка транзитом через Париж. Зараз Роман перебуває у спеціалізованому відділенні лікарні на вул. Ризькій у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Українці лікуються від свинячого грипу у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути