четвер, 17 лютого 2011 06:30

Украли 908 тисяч доларів біля "Дельта банку"

Украли 908 тисяч доларів біля "Дельта банку"

У вівторок біля відділення "Дельта банку" на столичній вул. Щорса, 36 вкрали $908 тис. Клієнт фінустанови щойно зняв їх із рахунку.

У відділення банку він зайшов приблизно о 14.30. Суму готівки замовив заздалегідь. Приїхав із водієм, без охорони. Зайшов усередину, водій чекав у авто. Отримав гроші, вийшов із відділення і поклав пакунок на заднє сидіння. Пішов, щоб сісти спереду. У цей час до машини підбіг невідомий у масці, схопив гроші та вскочив у "шкоду", яка проїжджала повз. Машина рвонула. Обікрадений не намагався її наздогнати.

— Ні стрілянини, ні галасу не було. Тільки скрегіт шин по асфальту. Потім приїхало машин п'ять міліції. Дві години тут ходили, розпитували, — каже продавщиця кіоску біля офісу "Дельта банку".

На вході у фінустанову стоїть вусатий охоронець у чорній уніформі. На рукаві — шеврон із написом "Берег". Журналістів не пускає, чому — не пояснює.

— Парни явно по наводке работали, — обговорюють пограбування таксисти. — Откуда было знать, что мужик с крупной суммой выйдет? Либо знакомые потерпевшего, либо кто-то из банка навел.

Потерпілий повідомив, що злочинці втекли на машині з номером "АА 1618 СИ". Міліціонери оголосили операцію "Перехват". Зупиняли сріблясті "шкоди" в місті й на виїздах. По гарячих слідах нікого не затримали.

— Коли та машина тікала, то побила припарковані авто, — каже будівельник із сусіднього з банком майданчика. — Штук чотири. Приїжджали потім даїшники, дивилися на побиті двері, складали протоколи.

Кажуть, потерпілий — старший менеджер мережі магазинів "Фокстрот". Міліціонери говорять, він дає плутані свідчення. Їх цікавить, звідки нападники дізналися, що зняв таку суму грошей. Не виключають, що пограбування інсценоване. Так чинять працівники, коли хочуть обікрасти компанію.

Зараз ви читаєте новину «Украли 908 тисяч доларів біля "Дельта банку" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути