вівторок, 10 жовтня 2017 00:55

Убивство Вороненкова замовив колишній чоловік його дружини

Колишнього депутата російської Державної думи Дениса Вороненкова вбили за замовленням Володимира Тюріна. Це — колишній цивільний чоловік вдови загиблого Марії Максакової. Про це заявили в Генеральній прокуратурі.

Дениса Вороненкова застрелили в центрі Києва цьогоріч 23 березня.

— План убивства підготувала Федеральна служба безпеки РФ і керівники злочинного світу, — каже генпрокурор Юрій Луценко, 52 роки. — Фактичним замовником став Володимир Тюрін, підконтрольний російським силовикам кримінальний авторитет. Він вісім років тому був цивільним чоловіком Максакової. Бачимо переплетіння особистих інтересів і помсту ФСБ. Цю службу Вороненков звинуватив у корупції та відстоюванні інтересів вищого керівництва.

В Україну Денис Вороненков і Марія Максакова втекли у грудні торік через переслідування в РФ. Чоловік дав згоду свідчити у справі про державну зраду колишнього українського президента Віктора Януковича.

Дениса Вороненкова вбив українець Павло Паршов. Він був завербований російськими спецслужбами, за версією українського слідства. Нападника застрелив охоронець Вороненкова.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Вороненкова замовив колишній чоловік його дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути