Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2010 09:26

У вересні ціни на відпочинок знизяться

— Більшість українців намагаються відпочити на морі, — каже 28-річний Володимир Степенко з консалтингової компанії "СВ Девелопмент". — Потім за популярністю йде зелений туризм, відпочинок удома, подорожі по історичних місцях. Середня вартість відпочинку економ-класу становить від тисячі гривень на людину.

Під час кризи доходи впали. Люди намагаються порівняти — відпочивати в Україні чи їхати за кордон. Виграють зарубіжні поїздки.

— Цього року лідером із продажу путівок до моря стала Греція. Торік така на тиждень коштувала 550 євро, а цього року можна поїхати за 350, — розказує Володимир.

Українські курорти програють і за рівнем сервісу, і за цінами. Щоб зацікавити відпочивальників, кримські готелі з липня почали знижувати ціни, приблизно на 25%.

— Найбільші знижки дають дорогі українські готелі та курорти, щоб привабити елітних відпочивальників. Бази відпочинку, готелі, пансіонати для середнього класу знизили ціни в межах 15 відсотків. Наприкінці серпня, а особливо у вересні й жовтні, вони впадуть ще більше.

Зараз ви читаєте новину «У вересні ціни на відпочинок знизяться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути