вівторок, 23 жовтня 2012 00:45

У столичних парках розкидали ковбасу з отрутою

Кажуть, що ковбасу та фарш з протитуберкульозними ліками ізоніазидом розкидали у столичних парках. Собаки та кішки, коли з'їдають м'ясо з отрутою, помирають у муках. Інформацію про це поширили в соціальних мережах активісти зоозахисних організацій.

— Востаннє ми їздили в Голосіївський парк. Нам зателефонувала жінка, що вигулювала пса біля озера. Її вівчарка знайшла на березі шматок м'яса. Коли з'їла, почала корчитися й пускати піну з рота. Недалеко від того місця ще дві собаки помирали в страшних муках — крутилися, мали повний рот піни. Біля них лежала ковбаса з таблетками. На березі ми назбирали понад 20 таких шматків ковбаси, — каже Ася Серпінська з київського товариства захисту тварин. — Підозрюю, що тут собак потруїло керівництво парку. Їм, напевно, влада виділила на це гроші.

В адміністрації парку звинувачення відкидають.

— Собак ми не труїмо. Якщо їх і ловимо, то здаємо до притулків, а не мучимо. Трупи збирати все одно ж нам, а не захисникам тварин.

Зараз ви читаєте новину «У столичних парках розкидали ковбасу з отрутою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути