середа, 24 березня 2010 08:35

У спальному районі підпалили джип

— Прокинувся від вибуху на вулиці, кинувся до вікна. Біля кіоску горіли автомобілі. Слава Богу, я припаркувався тієї ночі в іншому місці, — говорить киянин Роман, житель вул. Закревського, 5. Це на Троєщині, спальному масиві лівобережжя.

У неділю о 3.40 невідомі кинули пляшку запалювальної суміші у салон джипа "тойота".

Рідина розлилася сидіннями, за кілька хвилин авто охопило полум"я. Від вогню тріснули й повилітали вікна. Нагрівшись, здетонувало пальне у бензобаці. Потім вогонь перекинувся на сусідні машини.

Пожежу першою помітила продавщиця кіоску, викликала пожежників. Вони примчали за кілька хвилин. Їхня частина розташована за 500 м, на сусідній вулиці. Врятувати "тойоту" і поряд припарковану "шкоду" не вдалося. Полум"я перетворило автівки на брухт. Праворуч від джипа стояла "мітцубісі". Їй вогонь ушкодив кузов.

— Власник "шкоди" виходив подивитися на рештки машини. Вів себе спокійно, без емоцій. Відкрив капот машини, — пригадує Роман.

Господарів інших авто тієї ночі не бачили. Місцеві кажуть, джип підпалили, аби помститися власнику. За кермом "тойоти" часто бачили дівчину. Хто вона і що робить, сусіди не знають.

— Міліція опитує мешканців прилеглих будинків. Кримінальну справу поки не порушили, — каже "ГПУ" Наталя Стеценко, речник Деснянського райвідділу міліції Києва. — Причину пожежі встановлять пожежні експерти. Якщо підпал, шукатимемо винних. Власники постраждалих автомобілів із заявами про переслідування або погрози на свою адресу до міліції не зверталися.

Зараз ви читаєте новину «У спальному районі підпалили джип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути