четвер, 17 лютого 2011 08:57

У Львові свободівці вимагають заборонити концерт "КиШ"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Ірина Сех, голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській обласній раді, вимагає скасувати концерт панк-рок-гурту "Король и Шут" у Львові. Надіслала звернення губернаторові Михайлові Цимбалюку.

У Львові "КиШ" 21 лютого презентуватиме альбом "Театр Демона".

— Прослухала кілька пісень цього гурту на Ютубі. Вони використовують сатаністську символіку, — розповідає Ірина Сех, 40 років. — Усюди людські черепи, перевернуті хрести, зображення ритуального вбивства. Тексти пісень — це маленькі історії смерті, самогубства. Співають про відьом, вурдалаків, вампірів. Мені розказували про торішній їхній концерт у Львові. Там зібрався натовп п'яної молоді, в туалетах валялися пляшки і шприци.

— Так і Гоголя можна зробити сатаністом, — заперечує генеральний директор фірми "Інтерконцерт — Захід" 36-річна Олена Новікова, організаторка заходу. — "Король и Шут" мають тут багато прихильників. Із дозволами на проведення концерту і свідоцтвом про гастрольну діяльність у нас усе добре.

Організатори ведуть переговори з гуртом, чи подавати позов до суду на Ірину Сех. Хочуть звинуватити її в завданні матеріальних збитків. Бо через такі заяви на концерт може прийти менше глядачів.

— Вони дебіли, ті партійні щури, — каже програміст Олександр Перко, 26 років. Купує два квитки на виступ. — Самі вони сатаністи. Бо з людей деруть і не каються. У "КиШ" класна музика, драйвова. А те, що там п'ють чи колються, то це справа кожного.

Зараз ви читаєте новину «У Львові свободівці вимагають заборонити концерт "КиШ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути