Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2009 19:44

Три мільйони гривень виграв у лотерею Орест Квас

Автор: фото: Олена ВАЛЬЧУК
  Тернополянин Руслан Квас і його дружина Наталія після прямого ефіру лотереї ”Лото-Забава”, де оголосили про виграш. Цифри в лотерейному білеті закреслював Орест, старший брат Руслана
Тернополянин Руслан Квас і його дружина Наталія після прямого ефіру лотереї ”Лото-Забава”, де оголосили про виграш. Цифри в лотерейному білеті закреслював Орест, старший брат Руслана

22 лютого житель Тернополя 43-річний Орест Квас виграв у "Лото-Забаву" 3 млн 60 тис. грн. У неділю до Києва по виграш приїхав брат Ореста 29-річний Руслан Квас із дружиною Наталією.

— Ми не могли повірити у таку удачу. Граємо в цю лотерею вже сім років, — розповідає чоловік після прямого ефіру "Лото-Забави".

Розмовляємо у кімнаті для гостей. Руслан тримає в руках статуетку з написом 1 000 000.

— А чого тільки один? У нас же три мільйони, треба, значить, три статуетки! — сміється чоловік. — Ми раніше вигравали тільки по п"ять–десять гривень. Ніхто зі знайомих не вірив, що зможемо зірвати джек-пот.

Сім"я Квасів живе в тернопільській квартирі разом із батьками. Тепер хочуть купити окреме житло.

— Брат іще не одружений. Тепер завидний жених, — жартує Руслан. — Він залишився вдома, бо мама захворіла. А ми з дружиною на ефір приїхали.

— Орест той виграшний білет купив у торговому центрі "Подоляни" в Тернополі. Хоч ми зазвичай брали їх не в одному місці, де прийдеться, — додає 30-річна Наталія Квас. — Цього разу закреслював цифри Орест. Він спочатку не повірив. Дав нам перевірити. А моя мама, як почула, почала стрибати від радості.

Питаю, скільки грошей витратили на лотерейні білети.

— Не знаю, скільки пішло за сім років, але точно не три мільйони. Навіть не думали, що так повезе. Найперше ми хочемо підлікувати батьків. Бо вони вже старенькі, здоров"я не те, — розмірковує Руслан.

Виграш родині виплачуватимуть упродовж року.

— Кажуть, такі правила. Та ми й не поспішаємо. Роботу не кидатимемо. Ми обоє економісти, але я зараз у декреті, — розповідає Наталія. — Доглядаю за сином Максимом. Йому рік і дев"ять місяців.

— Усі гроші не тратитимемо. Залишимо на хорошу освіту для дітей. Квартиру купимо, й не одну. І машину теж не одну, — каже її чоловік. — Але треба подумати, у що вкласти решту виграшу.

Питаю, як відреагували родичі на звістку про виграш.

— Так ніхто ж не знав! Це тільки у прямому ефірі ми показалися, тепер вже усі знатимуть, — каже Наталія.

Цьогоріч "Лото-Забава" зробила мільйонерами п"ятьох українців. Джек-пот — 3,3 млн — виграла пенсіонерка з Києва, сума в 3,1 млн грн дісталася жителю Дніпропетровська. Двоє гравців із Херсона та Донецька отримали по 1,55 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Три мільйони гривень виграв у лотерею Орест Квас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути