четвер, 19 травня 2011 01:45

Траса стояла п'ять годин через Януковича

Автор: фото з сайта www.pravda.com.ua
  Кількасот вантажівок стоять у заторі при в’їзді до Миколаєва з боку Одеси. Рух зупинився приблизно з 10.30 до 15.00 у вівторок, 17 травня
Кількасот вантажівок стоять у заторі при в’їзді до Миколаєва з боку Одеси. Рух зупинився приблизно з 10.30 до 15.00 у вівторок, 17 травня

У вівторок у Миколаєві утворився затор з майже 200 вантажівок. Зранку працівники Державтоінспекції зупиняли їх на в'їзді у місто. Бо в обласний центр прибув президент Віктор Янукович.

Вантажівки, що їхали через Миколаїв по магістралі Одеса–Мелітополь–Новоазовськ, стояли близько 5 год. Там проходить частина міжнародного транспортного коридору Берлін–Будапешт–Одеса–Миколаїв–Мелітополь–Новоазовськ–Ростов-на-Дону.

— У Миколаєві є великі підприємства. Тому вулицями часто їздять вантажівки, — каже жінка, яка працює у товаристві "Автокараван". Не називається. — От їх зранку не пускали. А потім, коли великогабаритні машини заїхали в місто, все стало, почалися пробки, тянучка.

Президентська делегація їхала вул. Чигрина. Вона проходить паралельно до центрального просп. Леніна.

— Кортеж промчався по Чигрина чотири рази за день, — говорить Ірина Гуріна, 42 роки. Вікна її балкона виходять на проспект. — Інші автівки там не їздили. На кожному перехресті стояв регулювальник і міліціонери. Під час третього проїзду на трасу звідкись вискочив сірий "мінівен". І поїхав прямо назустріч президентському кортежу.

Першою йшла машина супроводу "Тойота Камрі". Помітивши "мінівен", з неї почали голосно командувати.

— Кричали "Стоять! Прижаться к бордюру и стоять!!!" Водій зменшив швидкість. Почав паркуватися біля нашого будинку. "Тойота" підлетіла до "мінівена" і завмерла практично двері в двері. Водії машин були один напроти одного. За декілька секунд проїхав весь кортеж — авто Януковича і два джипи по боках.

Зараз ви читаєте новину «Траса стояла п'ять годин через Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути