Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2008 07:12

Тимошенко зупинить "цінову атаку"

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко просить Генеральну прокуратуру терміново порушити кримінальні справи за фактом підвищення цін на ліки з боку оптових постачальників.

— Ми отримали інформацію, що зараз по країні окремі оптові приватні постачальники необґрунтовано й без будь-яких пояснень збільшили ціни на лікарські засоби. Я вважаю, що це ще одна рейдерська атака на Україну, — каже Тимошенко.

За її словами, ці дії мусять бути миттєво зупинені. Тому вона в четвер направила звернення до Генпрокуратури з переліком таких підприємств, які "здійснюють необґрунтовану цінову атаку".

— Мені здається, що всі ці речі сплановані для того, щоб розбалансувати й дестабілізувати далі ситуацію в Україні, — зауважує прем"єрка.

Крім порушення кримінальних справ проти несумлінних постачальників, Тимошенко вимагає від прокуратури накласти арешт на майно цих компаній.

У відповідь на заяви прем"єра Антимонопольний комітет порушив справу за фактом одночасного стрімкого підвищення цін на лікарські засоби з боку деяких операторів ринку медпрепаратів. АМКУ зосередить увагу на найнеобхідніших для людей препаратах — зокрема на амізоні, корвалолі, каптопресі тощо.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зупинить "цінову атаку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути