четвер, 11 травня 2017 05:15

Терористи ДНР на військовий парад вивели танк

В окупованому Донецьку 9 травня керівництво ДНР провело військовий парад. Одночасно відбулася проросійська акція "Бессмертный полк".

За повідомленнями місцевої преси, залучили понад 50 одиниць військової техніки. Колону зенітних установок, бойових машин та іншого озброєння очолив танк Т-34 часів Другої світової війни.

"Колону очолює голова ДНР Олександр Захарченко. В руках наступних за ним учасників ходи фотографії героїв республіки — Олександра Немогая (ватажок банди "Кальміус", загинув у Донецьку торік 9 вересня. — ГПУ), Михайла Толстих (терорист на прізвисько Гіві, убитий з вогнемета "Шмель" у своєму кабінеті у лютому. — ГПУ) та Арсена Павлова (бойовик на прізвисько Моторола, якого підірвали в ліфті в жовтні 2016-го. — ГПУ)", — написали у терористичному виданні.

10 травня військова російська техніка, задіяна на параді 9 травня в ДНР та ЛНР, виїхала на передову. Таке розпорядження віддали російські командири, повідомило Головне управління розвідки Міноборони України.

— Техніку спрямували на передові позиції з'єднань і частин 1-го "Донецьк" та 2-го "Луганськ" армійських корпусів збройних сил РФ. Планують подальші провокаційні обстріли мирного населення та підрозділів сил АТО, — передали розвідники.

Зараз ви читаєте новину «Терористи ДНР на військовий парад вивели танк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути