пʼятниця, 22 вересня 2017 00:40

Священик вибив зуба священику

У селі Повча Дубенського району Рівненщини відсторонили від служби настоятеля православної церк­ви Святої Трійці Московського патріархату Віталія Бугу. 28 серпня він побив священика Київського патріархату Олександра Тимощука.

— Віталій Буга приносить щирі вибачення своїм прихожанам і вірянам, яких своїми діями ввів у спокусу. Щиро розкаюється, — говорять у Рівненській єпархії МП. — Насамперед він сподівається на примирення і прощення від людини, яку образив.

— Буга попросив прощення у протоієрея Олександра Тимощука, — говорять в єпархії Київського патріархату. — Керівництво МП все ж таки знайшло у собі сили визнати, що саме їхній священик став ініціатором бійки. Отець Олександр простив кривдника. І забрав заяву з поліції.

Бійка між священиками сталася, коли Олександр Тимощук приїхав машиною у Повчу, аби забрати дружину з роботи. До нього підійшов Віталій Буга і почав бити водія через відкрите вікно автомобіля. Кричав, що робить це, бо Тимощук хрестить дітей на його парафії. Вибив священикові зуб. Пізніше заявив, що конфлікт стався, бо представник Київського патріархату показував йому середній палець.

Зараз ви читаєте новину «Священик вибив зуба священику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути