четвер, 01 листопада 2012 05:00

Суд завершив розгляд справи Оксани Макар

30 жовтня Центральний райсуд Миколаєва закінчив розгляд справи Оксани Макар. Звинувачені в її зґвалтуванні та вбивстві Артем Погосян, Євген Краснощок і Максим Присяжнюк завершили судові дебати. Провини не визнали.

— Вы ждете от меня раскаяния? Я не каюсь, — каже 23-річний Євген Краснощок. — Перед тем, кем нужно, я извинился. Проблема не в нас, а в обществе. Погосян не насиловал Макар. Я и Присяжнюк спали с ней по обоюдному согласию.

— Я б раскаялся, но не в чем, — говорить 22-річний Артем Погосян. — Я не трогал Оксану.

— Я виноват только в том, что не остановил ребят, — каже третій звинувачений 24-річний Максим Присяжнюк. — Больше я ничего не делал.

— Вы давали ей жизнь? Если нет, то зачем отбирали, — звертається до них Тетяна Суровицька, мати Оксани Макар. Вимагає довічно ув'язнити всіх трьох.

Суд оголосить вирок 20 листопада. Прокурор звинувачує Артема Погосяна у задоволенні статевої пристрасті неприроднім способом із застосуванням насильства. За це вимагає 14 років в'язниці. Максима Присяжнюка звинувачує у зґвалтуванні, що призвело до особливо важких наслідків. За це хоче позбавити волі на 15 років. Євгена Краснощока вимагає ув'язнити довічно. Звинувачує його у навмисному вбивстві, вчиненому за попередньою змовою групи осіб, з особливою жорстокістю, поєднаному зі зґвалтуванням.

Зараз ви читаєте новину «Суд завершив розгляд справи Оксани Макар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути