Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 07:12

Степан Бандера стане "Героєм України"

— Я впевнений, що президент України надасть Степанові Бандері звання "Герой України" (посмертно), — заявив в ефірі Івано-Франківського обласного телебачення голова держадміністрації 36-річний Микола Палій.

1 січня наступного року на батьківщині Степана Бандери в селі Старий Угринів Калуського району Івано-Франківщини відбудуться урочистості з нагоди 100-річчя голови проводу Організації українських націоналістів.

За словами Миколи Палія, президент погодився приїхати на захід. 20–21 червня Віктор Ющенко був на Івано-Франківщині. Також голова області Микола Палій супроводжував главу держави під час його візиту до Португалії.

— Враховуючи, що Віктор Ющенко візьме участь у наступних президентських виборах, він навряд чи робитиме кроки, які неоднозначно сприйме електорат східної України, — вважає політолог 39-річний Кость Бондаренко.

2008-й Івано-Франківська обласна рада проголосила роком Степана Бандери.

Торік до 100-річчя Романа Шухевича Віктор Ющенко присвоїв  головнокомандувачу Української повстанської армії звання "Герой України" (посмертно).

Зараз ви читаєте новину «Степан Бандера стане "Героєм України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути