вівторок, 03 грудня 2019 07:20

Спецназівці загинули, відбиваючи наступ ворога

1 грудня на Донбасі під час виконання бойового завдання загинули бійці спецпідрозділу "Альфа" Служби безпеки України, підполковники 38-річний Дмитро Каплунов і Денис Волочаєв, 37 років. Підірвалися на вибуховому пристрої.

Спецназівці загинули, коли відбивали наступ диверсійно-­розвідувальної групи бойовиків. Терористи намагалися зайти в тил української армії.

— Ми втратили героїв. Одних із найкращих фахівців своєї справи в Україні та світі. Це підтверджено неодноразовими перемогами на міжнародних змаганнях, — каже волонтер Павло Кашчук. — Завдяки їхній роботі, сотні наших бійців повернулися до мирного життя живими.

"Це тяжке горе для рідних і непоправна втрата для бойових побратимів, — написав у "Фейсбуку" підполковник СБУ Роман Костенко, 36 років. — Це нагадування, що бійці "Альфи" — не "маски-шоу" на обшуках, а захисники Батьківщини. Я добре знав Дениса і Дмитра. Ми разом пройшли через багато випробувань і виконали немало завдань. Це були сильні, надійні і мужні воїни".

СБУ обіцяє підтримувати сім'ї загиблих.

Зараз ви читаєте новину «Спецназівці загинули, відбиваючи наступ ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути