середа, 10 серпня 2011 06:15

Слюсар замінував тролейбусне депо

Автор: Малюнок: Володимир Казаневський
 

5 серпня на телефон довіри СБУ в Одеській області зателефонував невідомий. Сказав, що на тролейбусному депо готується теракт і поклав слухавку. За годину терориста вирахували. Ним виявився слюсар третього розряду цього підприємства — 36-річний Андрій.

— Он позвонил в 20.35. У нас одно троллейбусное депо на улице 25-й Чапаевской дивизии. Адрес не называл, — каже телефоном Вадим Шаблієнко з прес-служби міліції Одеської області. — При сигналах про замінування чи вибухи одразу піднімається тривога. Усі підрозділи: МНС, міліція, "швидка", СБУ поїхали в депо. Це близько 100 людей, уявляєте які затрати. Мали все перевірити, ніхто ж не знає — правда теракт чи ні. Облазили весь цей тролейбусний парк, обшукали його з собаками. Вибухотехнічна служба всі закутки обстежила. У цей час оперативники вираховували звідки дзвонили. Затримали жартівника вдома через годину.

Слюсар сказав міліціонерам, що він "пошуткував". Телефонував зі свого мобільного. Сидів у компанії, пив горілку. Плакався друзям на низьку зарплатню.

— Я його питав — ви розуміли, що робите? Каже, що знав про кримінальну відповідальність. Але махнув рукою — буде як буде. Зараз рахуємо збитки. Найближчим часом передамо документи до суду, — продовжує Шаблієнко.

У депо про слюсаря говорити відмовляються.

— Він сам звільнився. Був же п'яний, а наступного дня йому стало соромно за свій учинок. Зарплату отримував 2400 гривень, — повідомили в управлінні інформації Одеської міськради.

Зараз ви читаєте новину «Слюсар замінував тролейбусне депо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути