Ексклюзиви
четвер, 03 грудня 2020 00:10

Школяр убив колишнього правоохоронця

Полтавця 46-річного Олександра Сіренка вбив одинадцятикласник міської школи №7 Едуард П'ятак, 16 років. Подія трапилася 13 жовтня, але загалу стала відомою 29 листопада. Тоді в інтернеті з'явилося відео інциденту. Зйомку на телефон вів сам підозрюваний.

— Усе відбулося біля зупинки громадського транспорту "Сінна", — говорить речник Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв, 51 рік. — Неповнолітній наніс чоловікові тілесні ушкодження. Потерпілого доставили в реанімацію, де він пізніше помер.

На відео Сіренко сидить навприсядки. Підліток підходить і представляється членом організації "Національні дружини", називає наркоманом і вимагає піднятися. Б'є кулаком, коли чоловік намагається відібрати мобільний, на який іде запис. Сіренко падає біля кам'яних сходів.

— Саша не наркоман. Легко п'яніє, — розповідає Євгеній Грінченко, товариш Сіренка. — Улітку в нього померла мати. Це його підкосило. Був не агресивний, працював із комп'ютерами. В минулому — правоохоронець. Звільнився у званні капітана.

— Едуард займався тайським боксом у клубі, де є наша символіка. Та ніколи не був членом організації, — говорить командир обласного осередку "Національних дружин" Віталій Авраменко, 22 роки.

У поліції справу кваліфікують як убивство з необережності. Перебуває під нічним домашнім арештом.

Зараз ви читаєте новину «Школяр убив колишнього правоохоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути