вівторок, 28 лютого 2017 06:05

Скажена вовчиця покусала лісника та прикордонників

Нагрудними знаками "За мужність в охороні державного кордону" нагородили прикордонників 35-річного Володимира Щербину і Миколу Сусла, 24 роки. Вони врятували від скаженої вовчиці лісника 27-річного Ярослава Байдака. Тварина напала на нього в селі Задеріївка Ріпкинського району на Чернігівщині.

— Увечері після служби був удома. Почув крик і вискочив на вулицю. Побачив, як на Ярослава напала якась тварюка. Коли підбіг — зрозумів, що то вовк. Гумовим кийком хотів ударити його по хребту, але промазав. Удруге цілився по голові, але вовк вп'явся мені в руку і повис на ній. Ногою притиснув його до землі. На допомогу прибіг Коля. Разом навалилися на тварину. Нам винесли домашнього невеликого ножа. Різали і душили звіра, — каже Володимир Щербина. — Пізніше взнали, що це дворічна вовчиця вагою 50 кілограмів. Експертиза показала, що вона скажена. У мене рана на передпліччі правої руки, покусані ноги. Миколу звір укусив за ліву руку. Найбільше постраждав лісник. Має майже 15 укусів.

Прикордонники і постраждалий отримують лікування від сказу.

У сусідньому селі Неданичі вовки загризли 18 домашніх собак. Серед дня заходять у село. Єгері їх відстрілюють.

Зараз ви читаєте новину «Скажена вовчиця покусала лісника та прикордонників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути