середа, 10 січня 2018 06:20

Шестикласниця народила доньку від брата-дев'ятикласника

Шестикласниця народила доньку від брата-дев'ятикласника
Діти вирішили повторити сцени кохання із фільму. Фото: Depositphotos

Батьком доньки 12-річної Тетяни Лучишин із Борислава на Львівщині експертиза визнала її двоюрідного брата 14-річного Остапа.

Тетяна завагітніла в п'ятому класі. 14 вересня торік народила доньку Діану. Дівчинка здорова, народилася з вагою 2,5 кг. Після пологів Тетяна навчається за індивідуальним графіком. Має п'ятьох братів і сестер. Найстаршому Володимиру — 15 років, наймолодшій Вікторії — 8,5 місяця. Їх виховують 31-річна мати зі співмешканцем.

— Остап навчається в дев'ятому класі тієї ж школи, що й Тетяна. Спокійний позитивний хлопець, — говорить 48-річна Анна Подставек, керівник служби у справах дітей Бориславської міської ради. — Розказав, що із Тетяною дивилися фільм зі сценами кохання. Вирішили повторити. Родина довго не зізнавалася, хто є батьком Діани. Журналістам Тетяна вказувала на сусіда Андрія Зеленяка та іншого двоюрідного брата. Експертиза цього не підтвердила. Батьки обох хлопців вимагали спростувати цю інформацію, але зараз Тетяна та її мати відмовляються говорити.

У службі у справах дітей кажуть, що шестикласниця добросовісно доглядає доньку.

— За цією родиною стежать багато служб. Нещодавно Тетяна з дитиною лежали в лікарні. Вона дбає про доньку, має добре розвинений материнський інстинкт, — додає Ганна Іванівна. — Претензій до родини немає — у них завжди чисто, повний холодильник їжі.

Зараз ви читаєте новину «Шестикласниця народила доньку від брата-дев'ятикласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути