Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2007 07:03

Сержант міліції застрелив учня училища

Двоє 23-річних міліціонерів Микола Підлужний та Іван Сидор у п"ятницю близько восьмої вечора обходили ділянку патрулювання в місті Дрогобич на Львівщині. Поблизу кафе "Експрес" на вул. Грушевського підійшли до семи молодиків, які голосно лаялися.

— Наші працівники зробили їм зауваження, — розповідає начальник Дрогобицького міськвідділу міліції Денис Гусашвілі, 32 роки. — Та порушники громадського порядку відповіли їм грубою лайкою, згодом ударили одного з сержантів.

Молодики повалили на землю одного правоохоронця й почали копати ногами. Цієї миті інший сержант витягнув пістолет і зробив два попереджувальні постріли вгору. Хлопці не зреагували, і міліціонер вистрілив у ногу 20-річному Михайлові Нагірному. Його товариш, 19-річний учень ПТУ N15 Вадим Шестаков намагався вихопити зброю з рук сержанта. Під час перепалки міліціонер поранив його в живіт.

Правоохоронці відразу викликали "швидку". Медикам не вдалося врятувати Шестакова, він помер у машині дорогою до шпиталю. Сержант, який вистрелив у підлітка, перебуває в шоковому стані.

В училищі кажуть, що Вадим Шестаков учився добре, заняття не прогулював. Коли не приходив, батьки завжди пояснювали його відсутність. Учителі не бачили хлопця напідпитку.

28 лютого цього року на тому самому місці біля кафе "Експрес" чотири чоловіки побили 28-річного міліціонера Ярослава Рифуна. Покинули його непритомного. Наступного дня зранку правоохоронець помер у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Сержант міліції застрелив учня училища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути