вівторок, 19 червня 2007 07:01

Сергій Магаров став найкращим дільничним в Україні

У Запоріжжі провели Всеукраїнський конкурс на кращого дільничного інспектора міліції. Переміг у ньому 33-річний Сергій Магаров із Сімферополя.

— Змагання тривали два дні. У перший міліціонери відповідали на питання із законодавчої бази, — розповідає Олександр Солошенко із Центру громадських зв"язків управління МВС Запорізької області. — Наступного вправлялися у стрільбі із табельної зброї, рукопашному бою, силовій підготовці, бігали крос та стометрівку.

За перше місце Магарову подарували "жигулі-сімку", 3 тис. грн і вручили диплом. Другим став дільничний Запорізького районного відділу Дмитро Александров. У нагороду отримав 2,5 тис. грн. На третій сходинці опинився Володимир Прокопчук зі Здолбунова на Рівненщині. Йому подарували наручний годинник фірми "Добриня".

— Дільничний — це і психіатр, і сімейний лікар. Треба вміти спілкуватися з людьми, тоді з"явиться авторитет на роботі та й серед простих громадян, — переконаний Магаров. — Міліціонер не повинен бути солдафоном, він має розуміти та допомагати.

Конкурс організувало Міністерство внутрішніх справ. Спочатку пройшли районні змагання, потім обласні. За результатами на всеукраїнські поїхали 27 дільничних інспекторів.

Сергій Магаров у міліції працює 12 років. Дільничним став 1999-го. А 2004-го він зайняв третє місце в цьому конкурсі. Наступного року змагання пройдуть у Криму.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Магаров став найкращим дільничним в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути