пʼятниця, 22 січня 2010 08:42

Серед дня у бізнесмена викрали машину

Уранці 18 січня невідомі в центрі Львова викрали дорогий джип.

О 8.15 місцевий бізнесмен, 45 років, вийшов зі своєї квартири з 10-річною донькою. Підійшли до автомобіля БМВ Х6. Машина була припаркована біля будинку, що неподалік готелю "Дністер" у центрі міста. Підприємець хотів відвезти дівчинку до школи. Доки лаштувався завести машину, дитина стояла біля нього.

— Коли відкрив дверцята, до нього підбігли двоє невідомих. Удерлися до салону. Один сів поруч із місцем водія, другий — на заднє сидіння, — розповідає начальник Львівського міського управління міліції Ігор Цікало, 56 років. — Почали погрожувати та тягнути власника машини назад. Той кричав, опирався, зміг вирватися й вискочити з авто. Ключі залишилися в замку запалювання. Ті чоловіки завели машину й утекли на ній.

Правоохоронці кажуть, останнім часом не пригадують такого зухвалого пограбування. Ім"я та прізвище підприємця приховують. Місцеві говорять, що потерпілий очолює страхову компанію. В Україні автомобіль БМВ X6 коштує від 63 до 115 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Серед дня у бізнесмена викрали машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути