четвер, 10 листопада 2011 00:30

Збірна України зіграє у формі з дубовим листям

Національна збірна України з футболу отримала домашній комплект нової форми. 7 листопада у столичному клубі "Біблос" її презентували гравці Анатолій Тимощук, Артем Мілевський, Сергій Назаренко, Олексій Гай, Андрій Ярмоленко та Денис Гармаш. У ній виступатимуть на Євро-2012.

Футболісти виходять на сцену за руку з дітьми, позують для фотографів. Їх супроводжує наставник збірної Олег Блохін.

На грудях гравців — широка смуга, обрамлена жовто-блакитним орнаментом, що імітує вишивку хрестиком. Усередині смуги малий герб України, а також візерунки у вигляді дубового листя. Ним традиційно вишивали сорочки чоловіків, які вирушали захищати рідну землю.

Кольори національного прапора також є на комірцевій канві футболки, окантовці шортів та логотипі Федерації футболу України. Ззаду, у зоні комірця, — герб нашої держави і заклик "Україно, вперед!".

— Ого, футболісти навіть бутси взули, — шепочуться дівчата за столом. — А чого всі не приїхали? Хотілося побачити ще виїзний варіант форми й екіпіровку воротарів.

— Ніколасе, зробіть щось, щоб ця форма була фартовою для нашої збірної, — просить Володимир Лашкул, віце-президент Федерації футболу України, Ніколаса Штегельманна, директора "Адідас-Україна". Компанія шила форму. Той усміхається.

Уперше команда гратиме у новій формі 11 листопада на столичному стадіоні "Олімпійський" у поєдинку проти збірної Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє у формі з дубовим листям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути