вівторок, 06 жовтня 2009 08:33

Руку з унітаза вивільнили за три години

Автор: фото з сайту www.val.ua
  В’ячеслав Ільмінський із вибитим рятувальниками унітазом на руці розмовляє по мобільнику. На вокзалі кажуть, за пошкоджену туалетну кабінку платитиме Ільмінський. Ремонт обійдеться у 600 гривень
В’ячеслав Ільмінський із вибитим рятувальниками унітазом на руці розмовляє по мобільнику. На вокзалі кажуть, за пошкоджену туалетну кабінку платитиме Ільмінський. Ремонт обійдеться у 600 гривень

У п"ятницю, 2 жовтня, близько 21.00 в туалеті залізничного вокзалу в Чернігові застряв мешканець міста В"ячеслав Ільмінський, 47 років.

У нього із передньої кишені джинсів у чавунний унітаз випало 200 грн. В"ячеслав хотів їх витягти, ліг на долівку і засунув праву руку всередину по лікоть. Банкноту знайшов, затис її, але витягти кінцівку не міг. Півгодини намагався визволитися самостійно, потім почав кричати. Прибігла туалетна касирка, викликала рятувальників і вокзальну міліцію. Міліціонери вибили двері кабінки. За 8 хв. приїхала рятувальна служба.

— Визволяли його близько 3 годин. Я працюю рятувальником більше 10 років, а таке бачив уперше. Люди частіше у сміттєпроводах застряють, — розповідає "ГПУ" Андрій Хожаїнов, 37 років, із управління Міністерства з надзвичайних ситуацій Чернігівської області. — Звільнити чоловіка було складно. Простору в кабінці санвузла мало. Чавунний унітаз був забетонований, обкладений кахельною плиткою. Ми видовбали унітаз, відрізали частину зливної труби. Сантехнічний виріб із руки знімали гідравлічними ножицями та бензорізом. Аби потерпілий не поранився обрізками чавуна та бетону, на нього наділи каску й захисну накидку.

Працівникам міліції В"ячеслав Ільмінський зізнався, що випив пляшку пива. Але після пригоди протверезів.

— Доки ми його визволяли, В"ячеслав весь час розповідав по мобільному якомусь чоловікові, що з ним сталося. Був серйозний — не жартував. Дякував, що врятували. Коли видовбали унітаз, він тримав гроші, а вся рука була у фекаліях, — каже "ГПУ" Віталій Циганок, 36 років, із карного розшуку Чернігівського залізничного вокзалу.

Зі слів Циганка, Ільмінський раніше був судимий у Росії. Родини не має, живе з матір"ю. Того вечора повертався додому із гостин. Вуличний туалет був зачинений, тому зайшов у вокзальний.

Зараз ви читаєте новину «Руку з унітаза вивільнили за три години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути