Ексклюзиви
пʼятниця, 18 травня 2018 00:35

Рубана можуть віддати бойовикам за десятьох українських полонених

— Мабуть, Рубан через своїх адвокатів шантажує російські спецслужби. Погрожує розповісти про них та їхніх "шісток" у ДНР і ЛНР — усе, що знає. Тому його включили в список з обміну, — говорить народний депутат 39-річний Антон Геращенко. — Я за те, щоб міняти Рубана. Тільки одного — до десяти. Не виключаю, що й Савченко попросять. Трохи пізніше.

Напередодні бойовики ДНР внесли керівника громадської організації "Офіцерський корпус" Володимира Рубана в списки для обміну — на полонених українських воїнів.

Рубана затримали 8 березня цьогоріч на блокпосту "Майорськ" у Донецькій області. Віз зброю з окупованої Горлівки. Про її постачання домовився з ватажком бойовиків Олександром Захарченком, кажуть слідчі. Спільником Рубана вважають народного депутата Надію Савченко. Нібито планували теракти в центрі Києва, хотіли вбити нардепів і перших осіб держави. Обоє перебувають під арештом.

Останній обмін полоненими був у грудні торік.

Зараз ви читаєте новину «Рубана можуть віддати бойовикам за десятьох українських полонених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути