вівторок, 17 серпня 2010 03:16

Росіяни масово їдуть у Крим

3 млн 486 тис. туристів відпочили за сім місяців цього року на кримських курортах. Це на півмільйона більше, аніж упродовж січня–липня 2009-го. У Міністерстві курортів і туризму Криму пояснюють, що на півострів приїхало більше росіян.

— Потому что произошло потепление отношений на политической арене. Россиянам очень важно мнение их президента. Во-вторых, россияне к нам едут поправить здоровье после массовых пожаров у них в стране, — пояснює "ГПУ" 46-річний Ігор Котляр, заступник міністра курортів і туризму Криму.

В офісі ялтинського туроператора "Приарт-Юг" підтвердили: багато росіян їдуть на курорт із Московської, Рязанської, Воронезької та Курської областей, що потерпіли від пожеж.

Ігор Котляр каже, цьогоріч до Криму їдуть більше громадян Польщі, Молдови, Німеччини та Австрії. Білоруси, за статистикою, приїжджають так само, як і торік.

— Краще працює фонд соціального страхування. Від них ми отримали у червні багато замовлень на путівки, — додає заступник міністра.

Чиновники підрахували, що торік на півострові відпочили 5 млн 700 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни масово їдуть у Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути