четвер, 20 серпня 2020 06:45

Вирішальними стануть наступні п'ять років

Восени перед Україною відкриються кілька нових перспектив. Використати всі не зможемо, бо люди при владі бояться відповідальності. Власний імідж дорожчий за долю країни, каже нумеролог 40-річна Антоніна Данилишина.

– 24 серпня Україна відзначає 29-річчя. У людей на цей період припадає перша серйозна криза, скаржаться на життя і роблять дурниці. У цьому віці здатні і до саморуйнації, і до звершень. Часто наважуються на зміну сімейного статусу, професії, місця проживання.

Поєднання цифр 2 і 9 у нумерології символізує перемогу духу над тілом, бажань над потребами. Водночас це період внутрішніх протиріч — 2 відповідає за матеріальні блага, 9 — за духовні. Доведеться вирішувати, чого ми хочемо. Швидкого, але разового збагачення чи повільного, проте стабільного розвитку. Україна буде нерішуча. А потім кусатиме лікті, що за нас усе вирішив Вашингтон чи Париж.

29 в історії України — важка дата. 29 січня 1918 року відбувся бій під Крутами, у ніч на 30 листопада 2013-го — побиття студентів на Майдані, 29 серпня 2014-го — пік Іловайської трагедії.

Повільно рухаємося до закінчення війни. Наступного року будемо близькі до цього, але Російська Федерація її заморозить. Російсько-українська війна тягнутиметься ще не один рік, а потім розв'яжеться раптово. Зміняться гравці на політичній арені світу, влада в Росії й Україні. Конфлікти спалахнуть усередині РФ, вимагатимуть автономії землі в її складі.

29 також символізує пам'ять про минуле. До історії потягнуться навіть ті, хто раніше мало цікавився. На екрани виходитиме більше документальних фільмів і розслідувань. Стануть відомі сторінки історії, які приховала радянська влада.

Восени заговорять і про розпуск парламенту, і про нову кандидатуру на посаду президента. Імпічменту вимагатимуть люди, які привели його до влади. Матимемо не одного, а двох лідерів. Вони поведуть за собою тих, хто хоче змін і розчарувався в нинішніх політиках. Серед лідерів буде людина, яка отримала освіту за кордоном і приїхала розбудовувати свою Батьківщину. Стара система відживе себе остаточно. Країною прокотиться хвиля протестів. Люди будуть невдоволені діями влади й фінансовою кризою. 30-річну Україну мало хто впізнаватиме. За наступний рік зробимо кілька впевнених кроків до прориву. А до 35-ї річниці сюди повертатимуться ті, хто шукав заробітків по світу. Вирішальними стануть наступні п'ять років. Заручимося підтримкою впливових гравців. В Україну підуть інвестиції.

Зараз ви читаєте новину «Вирішальними стануть наступні п'ять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути