середа, 04 квітня 2012 05:15

Прожити день без матюків пропонує Капранов

— Література відображає дійсність. Якщо політики у художніх творах почнуть говорити мовою Шекспіра, нам ніхто не повірить, — розповідає видавець 44-річний Віталій Капранов на прес-конференції у столичному Музеї книги і друкарства. Він пропонує 5 квітня, в день відкриття виставки "Книжковий світ", відмовитися від матюків.

Віталій Капранов поверх чорного трикотажного жакета одягає білу футболку з логотипом "Книжкового світу". Сідає за стіл поруч із директором виставкової компанії "Медвін" — Едвіном Задорожнім.

—  Проблема нецензурних слів доганяє нас скрізь: у метро, магазинах, по телевізору, — каже. — Наші політики не лише поза мікрофоном, а й перед ним говорять усе підряд. Люди перестали вибачатися за нецензурні слова. Чоловіки вживають їх навіть перед жінками, адже ті лаються так само. Це дратує, особливо коли йдеш із дітьми. Матюки — це елемент кримінальної свідомості, якої нам зараз не бракує в усіх ешелонах влади, політики й бізнесу.

Із заднього ряду зі своїм стільцем до столу підходить поет 36-річний Артем Полежака. Читає вірш "Моя країна". Він закінчується словами "...Президент моєї країни гопник. І мене ще просять не матюкатися зі сцени. Б..."

— Цей вірш провокативний, але він цілком відповідає концепції дня без нецензурної лексики, — говорить Капранов.

На прес-конференцію мав прийти драматург 59-річний Лесь Подерв'янський.

— У нас його згода була два дні, — пояснює Віталій Капранов. — На третій він подзвонив і сказав: "Це попри мою душу. Ти мені пробач, але не можу".

Видавці підготували відозву про проведення дня без матюків. Поштою надішлють її до Адміністрації президента, уряду й парламенту.

 

Мак використовують для розслаблення

Автори збірки "Ніч еротичної поезії" на виставці "Книжковий світ" читатимуть свої вірші й готуватимуть страви, які підвищують статевий потяг.

— Жінка на кухні — це вже суцільна еротика. Вона є повсюди, навіть у колискових, — поетеса 26-річна Леся Мудрак кладе на стіл два зелені яблука. Між ними морквину. — Ці продукти сприяють підвищенню сексуального бажання. На кожному столі мають бути різні трави: чебрець, шафран, базилік, петрушка. Вони не лише додають страві пікантності, а й посилюють бажання. Горіхи теж стимулюють сексуальний підйом. Найкраще їсти мигдаль. Це допоможе зробити статевий акт тривалішим. Цибуля і часник позитивно впливають на весь організм, статева сфера теж не виняток. Мак використовують для розслаблення після чогось потужного.

 

Зараз ви читаєте новину «Прожити день без матюків пропонує Капранов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути