четвер, 12 серпня 2010 06:47

Пожежа у Дніпропетровську почалася з розетки банкомата

Автор: фото з сайта www.gorod.dp.ua
  Рятувальники гасять пожежу у центрі Дніпропетровська на розі вулиці Московської та бульвару Театрального ввечері 10 серпня. Їй присвоїли найвищий ступінь складності
Рятувальники гасять пожежу у центрі Дніпропетровська на розі вулиці Московської та бульвару Театрального ввечері 10 серпня. Їй присвоїли найвищий ступінь складності

 У вівторок у центрі Дніпропетровська згоріло чотири магазини, два клуби з гральними автоматами, піцерія та кілька малих кафе. Пожежа сталася через коротке замикання в розетці, до якої був під"єднаний банкомат. Він стояв надворі біля магазину "Еллана", на розі вул. Московської та бульв. Театрального.

— Огонь над магазинами был метровый. Ветер высоко поднимал дым. Милиция не пропускала транспорт на Московскую, — згадує 23-річна Оксана Качуріна. Вона працює у фотоательє неподалік. Пожежу побачила близько 18.00, дорогою додому.

31-річна Марія в той час поверталася з Харкова, проїжджала поряд. Каже, навколо стояло до десятка пожежних машин. Не гасили, чекали, доки відключать електрику. Відключали її довго, каже Марія. Потім 1,5 год. гасили полум"я. Дим піднявся на десятки метрів, його бачили з кількох районів міста.

— Від "Експрес-маркету" залишилися металеві палиці — він був із пластика. Піцерія постраждала менше, вціліли кілька столів. Скрізь лежало бите скло, — продовжує Марія. — Чула, як працівниця магазину комусь дзвонила і плакала, що згоріла сумка й документи. А якісь хлопці в уніформі витягали з будівлі банкомат "Приватбанку".

Працівниця магазину плакала, що згоріла сумка й документи

У середу вранці згарище обгороджене червоно-білою стрічкою. Чергує міліція, стежить, аби ніхто не заходив за стрічку.

Місцеві підозрюють, що магазини підпалили.

— Торік у цьому ж кварталі була подібна пожежа. Усі кажуть, це переділ території в Дніпропетровську, — розповідає Марія.

Загиблих і потерпілих нема. Збитки підраховують.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа у Дніпропетровську почалася з розетки банкомата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути