Ексклюзиви
понеділок, 31 липня 2006 19:53

Поїзди зупинилися через п"яного водія

Минулої суботи вночі водій новенької іномарки на дві години заблокував рух потягів у напрямку від Бахчисарая до Севастополя, що в Криму.

36-річний киянин на своєму "Сеаті-Толедо" не вписався у поворот на залізничному переїзді неподалік села Сирень. Автомобіль вилетів на узбіччя і вдарився в стовп. І він, і іномарка впали на колію. Водія і пасажира врятували подушки безпеки.

— Водій був п"яний, — розповіла "ГПУ" 32-річна Світлана Бережна, з прес-служби Управління МНС в Криму. — А летів на автомобілі так, що просто не зміг в"їхати у крутий поворот перед переїздом.

Двоє киян своїми автомобілями приїхали у Бахчисарай на відпочинок до друзів. Цілий вечір святкували, а о пів на четверту ночі виїхали погасати на двох легковиках. У кожному, крім водія, був пасажир. "Сеат", що потрапив у аварію, летів першим. Водій другого авто перед самим поворотом встиг загальмувати, тому лише трохи "схопив" узбіччя і зупинився.

— Машину і стовп прибирали з колії майже дві години, — каже Бережна. — За цей час не міг проїхати жоден поїзд. Їх затримували на найближчих станціях.

Зараз ви читаєте новину «Поїзди зупинилися через п"яного водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути