Ексклюзиви
четвер, 09 лютого 2012 00:45

Потяг із футзалістами зійшов із рейок

У вівторок удень футзальна збірна України потрапила в аварію у Хорватії. Потяг із командою зійшов із рейок дорогою з міста Спліт до столиці Загреб. Він зупинився за 10 м від урвища.

— Причиною стали погані погодні умови, була сильна хуртовина. Наш потяг був невеликий, мав три вагони, всі місця сидячі. Ми їхали у першому, відразу за кабіною машиніста, — розповідає у середу "ГПУ" гравець збірної Євген Рогачов, 28 років. — У нашій делегації були 24 людини. Ніхто не постраждав. Одразу навіть не всі зрозуміли, що трапилося.

Пасажирам довелося чекати 3 год., доки по них приїхав інший поїзд.

— Ми сиділи у вагоні. Додому я не телефонував. Потяги прийшли з двох боків. Один із них повіз нас до Загреба. В Україну повернулися близько півночі. Через аварію ми спізнилися на літак. Повинні були вилетіти о 15.20, а зробили це о пів на сьому вечора, — каже Євген. — Ставлення до поїздів не змінилося. І далі користуватимуся цим видом транспорту.

Українська команда брала участь у чемпіонаті Європи з футзалу, який відбувається в Хорватії. У чвертьфіналі у серії пенальті поступилася господарям першості — 1:3.

— Я більше засмутився через виступ на турнірі, ніж через аварію, — додає Рогачов.

Зараз ви читаєте новину «Потяг із футзалістами зійшов із рейок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути