середа, 12 вересня 2007 07:04

Підробні порошки складаються наполовину з мила

У селі Ходжа-Сала Бахчисарайського району Криму виявили підпільний міні-завод, де підробляли порошки марок "Калґон", "Аріель", "Тайд" та "Ваніш". Підроблений товар оцінили в 1 млн 37 тис. грн.

— На цьому фіктивному підприємстві виробляли, фасували й реалізовували пральні порошки та засоби догляду за пральними машинами, — повідомляють у прес-службі податкової міліції Криму. — Це все робилося в двох двоповерхових будинках. Ще в одному робили поліграфічну упаковку й тару для порошків.

Продукцію реалізовували через приватних підприємців на ринках Криму. У правоохоронців є дані, що порошки також збували на великих базарах Одеси та Харкова.

— Вилучені порошки — це "дешевка", що складалася на половину з мила, — говорять у Кримському науково-виробничому центрі стандартизації. — Вони зовсім не відповідають вимогам справжніх виробів.

На міні-заводі правоохоронці знайшли також 161 тис. пакетів шампуню "Хед енд Шолдерс", 300 пакетів порошку "Ваніш", 24 тис. пачок "Калґону", 161 мішок із порошком білого кольору та п"ять різних станків.

Кримінальну справу ще не порушили. У селі кажуть, що завод існує близько трьох років. Усі думали, що це склад продукції.

Зараз ви читаєте новину «Підробні порошки складаються наполовину з мила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути