вівторок, 15 лютого 2011 05:15

Побитому депутату не сплатили лікарняний

Бухгалтерія Верховної Ради затягує виплату лікарняного народному депутату "бютівцю" 54-річному Михайлові Волинцю. Він місяць не ходив на роботу. Торік 16 грудня під час бійки у сесійній залі отримав струс мозку. Був госпіталізований до лікарні "Феофанія".

— Вони пояснили затримку тим, що Олесю Донію (якого побили 27 квітня 2010 року. — "ГПУ") три-чотири місяці нараховували, — каже Волинець. — Це так заспокоїли мене. Я сказав, що зберу журналістів і ми разом пройдемо по всіх кабінетах. Хочу розібратися, де йде блокування — у канцелярії Верховної Ради, у Фонді соціального страхування. Або тут є політичний мотив. Додаткові складнощі виникають через набуття чинності з 1 січня Податкового кодексу. Там передбачене відкриття спеціального рахунку на кожному підприємстві, через який буде відбуватися виплата лікарняних. Тому кожна організація має додатково заплатити банку кошти. Парламент цього ще не зробив. Зарплату за грудень мені нарахували. А січневої не дали, бо я не працював.

Депутат не знає, яку суму йому повинні нарахувати. Пояснює, поки що не відомо, як кваліфікують його побиття. Припускає, що визначать, як травму на виробництві.

Зараз ви читаєте новину «Побитому депутату не сплатили лікарняний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути