Ексклюзиви
вівторок, 28 березня 2017 06:35

Побільшає бюджетних авіакомпаній

2017-й має стати роком бюджетних авіакомпаній в Україні. Про це заявив міністр інфраструктури, представник партії "Народний фронт" ­Володимир ОМЕЛЯН, 38 років:

— Торік у країні значно зросла кількість людей, які скористалися авіатранспортом. Цього року буде більше лоукостерів (авіаперевізники, які пропонують дешеві квитки. — ГПУ) "Райанейр" уже зайшов. Ми продовжуємо вести переговори ще з двома бюджетними європейськими авіакомпаніями. Також сподіваємося, що вдало закінчаться перемовини щодо створення в Україні ще одного національного авіаційного перевізника. Це забезпечить конкуренцію, яка призведе до отримання якісних послуг за невисоку ціну.

Нині з України здійснює бюджетні рейси компанія "Віз Ейр". Літаки корпорації літають у міста Польщі, Німеччини, Словаччини, Данії. Із 30 жовтня запрацює авіаперевізник "Райанейр". Запус­тять літаки в Європу за чотирма маршрутами з Києва і сімома — зі Львова. Найдешевший квиток в один бік коштуватиме 571 грн.

За січень-лютий послугами літаків скористалися 1,2 млн українців. Це майже вдвічі більше, ніж за цей період торік.

Зараз ви читаєте новину «Побільшає бюджетних авіакомпаній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути