пʼятниця, 29 березня 2013 05:45

Після поїздки "Хюндаєм" Олені Марковій подарували авто

Автор: фото: Андрій Шматов
  Олена Маркова стала мільйонним пасажиром поїзда ”Хюндай”
Олена Маркова стала мільйонним пасажиром поїзда ”Хюндай”

30-річна Олена Маркова з Харкова стала мільйонним пасажиром потяга "Хюндай". Укрзалізниця подарувала їй букет троянд і поїздку першим класом. А представництво "Хюндай Корпорейшн" в Україні — білий автомобіль "Хюндай Акцент".

— Ни предчувствия, ни вещего сна — ничего не было. Если бы рассказали про кого-то другого, никогда бы не поверила. Есть люди, которые говорят, что невезучие, никогда не выигрывали. А я ни разу даже не пробовала лотерейный билет купить, — увечері 21 березня Олена замовляє капучино в столичному ресторані "Олива". Вона худорлява, в червоній сукні та чорній кофті, на шиї чорне намисто.

До Києва приїхала об 11.30 того ж дня. З Харкова вирушила близько сьомої ранку. Про те, що стала мільйонним пасажиром, дізналася на під'їзді до міста через гучний зв'язок.

— Оголосили: "Місце 29, третій вагон". Зі мною поруч їхав чоловік. Сказав, що це я. Тільки тоді зрозуміла. Це був вагон другого класу, повен пасажирів. Усі на мене дивилися. А коли виходили, казали: "А ця дівчина їхала з нами". На пероні було стільки камер і репортерів, що я розгубилася. Першій подзвонила мамі. Вона не повірила: "Ти, певно, жартуєш". Квиток я купувала за тиждень до поїздки. Просила в касирки місце біля вікна.

Олена викладає англійську на кафедрі іноземних мов Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Навчається в аспірантурі Національної академії педагогічних наук. Підробляє приватними уроками. Часто буває в столиці на конференціях і навчанні.

— Призів не дали, вручили тільки сертифікати. Може, тому досі не віриться, що це сталося зі мною, — Олена поправляє волосся. — Але пояснили,  що по машину можна приїздити хоч завтра.

Маркова давно хотіла авто.

— У вересні отримала права, зробила собі такий подарунок на день народження. Тато має сині "жигулі"-"сімку". Восени на них пробувала їздити. А потім зима, ожеледиця, батьки боялися, щоб я за кермо сідала. Як їхала в Київ, думала, що зима закінчилась, і доки все не забула, треба знову кататися.

"Хюндаєм" їздить нечасто.

— Узимку один раз їхала експресом до Києва, то він поламався. Стояли півгодини в полі, але то був не "Хюндай". Потім вартість квитка компенсували.

Олена незаміжня, мешкає з батьками у приватному секторі Харкова. У планах на найближчі п'ять років — створити свою родину.

— Чоловіка, який мені допомагав би, поки що немає. Брат — механік на підприємстві "Таргет". Він із родиною живе окремо. Мама на пенсії. Тато працює на заводі імені Малишева, звичайний робітник. Ніякий він не олігарх і не бізнесмен, як пишуть.

Зараз ви читаєте новину «Після поїздки "Хюндаєм" Олені Марковій подарували авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути