Ексклюзиви
понеділок, 17 квітня 2006 17:23

Першокласників під наркотиками витягнули із болота

Двоє першокласників із Феодосії потрапили до лікарні з отруєннями організму. Медики підозрюють, що діти чи то ненароком, чи навмисне вжили наркотичні речовини.

Семирічний Володимир і восьмирічний Давид бавилися у болоті неподалік сміттєзвалища. Один із хлопчиків зображав потопельника, а інший спостерігав за ним й істерично сміявся. Свідком цієї дивної сцени став випадковий перехожий, який покликав матір одного з дітей.

— Шибеників витягнули з калюжі і почали переодягати в сухе, — розповіли в Головному управлінні МНС Криму. — Тут дорослі помітили, що хлопці ведуть себе якось дивно. Вони були дуже збуджені, їхні зіниці сильно розширені. Діти то плакали, то сміялися. Стало зрозуміло, що  школярі під дією якогось наркотику.

Батьки повезли дітей у лікарню. Там їм промили шлунки. Проте препарат встиг всмоктатися у кров. Лікарі діагностували дітям гостре атропіноподібне отруєння. Хлопчики перебувають у стані середньої тяжкості, хоча, за словами лікарів, їхнім життям нічого не загрожує. Тим часом діти не зізнаються, що саме вони з"їли.

Медики підозрюють, що першокласники отруїлися тареном — препаратом, який використовують у військовій сфері як протиотруту. Дві таблетки тарену можуть викликати у людини галюцинації.

Зараз ви читаєте новину «Першокласників під наркотиками витягнули із болота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути